Energique

Energique Puppy’s is een compleet samengestelde vers vleesmaaltijd speciaal ontwikkeld om in de natuurlijke voedingsbehoeften van je pup te voorzien. In Energique Puppy’s zit extra eiwit uit hoogwaardig spiervlees voor een gelijkmatige groei. Daarnaast bevat Energique Puppy’s een uitgebalanceerd gehalte aan calcium, fosfor en een goede calcium : fosforverhouding, voor ontwikkeling van sterke botten.

Energique Puppy’s is geschikt voor pups vanaf de leeftijd van 4 weken en voor volwassen honden die extra eiwit en energie nodig hebben, zoals drachtige en zogende teven.

Samenstelling: 

Kip 44% (Bevleesd rugdeel, Spiervlees, Vel), Rund 43% (Spiervlees, Pens, Nier, Long, Lever), Mais, Tarwe, Cichoreipulp (gedroogd), Zonnebloemolie, Zalmolie, Vitaminen, Mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw Eiwit 12,3%, Vetgehalte 13,1%, Ruwe Celstof 0,6%,
Ruwe As 2,7%, Vocht 63,1%, Calcium 0,60%, Fosfor 0,47%.

Verkrijgbaar in

750 gram:  € 5,50

3 kg: € 18,95

Energique Volwassen honden is een compleet samengestelde versvleesmaaltijd speciaal ontwikkeld om in de natuurlijke voedingsbehoeften van volwassen honden te voorzien.
Kwalitatief hoogwaardige vleesbronnen afkomstig van kip en rund leveren de benodigde voedingsstoffen voor een gezonde hond.
De goede verteerbaarheid van de voeding en toevoeging van vezels afkomstig uit zowel dierlijke als plantaardige bronnen ondersteunen een gezonde darmwerking en een stevige ontlasting.
Zonnebloemolie en zalmolie leveren de benodigde essentiële vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

Energique Volwassen Honden is geschikt voor:
Kleine en middelgrote rassen: vanaf de leeftijd van circa 10 maanden
Grote rassen: vanaf de leeftijd van circa 12 maanden

Samenstelling: 

Kip 46% (Bevleesd Rugdeel, Vel), Rund 42% (Long, Pens, Spiervlees, Nier, Lever), Mais, Tarwe, Bietenpulp (gedroogd), Zonnebloemolie, Zalmolie, Vitaminen, Mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 11,7%, Vetgehalte 14,5%, Ruwe Celstof 0,7%, Ruwe As 2,8%, Vocht 62,4%, Calcium 0,62%, Fosfor 0,50%.

Verkrijgbaar in

750 gram:  € 5,00

3 kg: € 16,85